Meet us

OVER APPELS MEDIA

Fleur Appels

Fleur Appels is een gedreven communicatie-adviseur met een passie voor schrijven. Na haar werk als Content Editor bij toonaangevend modemerk ByDanie, van Nederlands bekendste styliste Danie Bles, stroomde ze door naar Style School ByDanie. Hier leerde ze de impact van social media en schrijven in hoog tempo. Inmiddels heeft ze haar vlotte pen en haar kennis van online media o.a. mogen inzetten voor bedrijven als Hypotheek Visie, Amsterdam Fashion Week, Style School ByDanie, Contour de Twern, diverse winkelcentra door heel Nederland and many more. Dit onder de naam Appels Media.

Fleur aan het woord:
“Appels Media is ontstaan vanuit mijn wens om vrijheid te voelen in mijn werkzaamheden. Ik zie daar echt de toegevoegde waarde van in. Om pakkende teksten te schrijven en je social media kanalen origineel in te steken heb je creativiteit en inspiratie nodig. Dat komt en gaat en vindt ook buiten kantooruren plaats. Dat zijn de momenten dat ik extra graag werk. Ik heb een ongekende drive om van niets iets te maken en bestempel mezelf graag als een ondernemer in hart en nieren. Ik luister naar je wensen, kan een strategie uitzetten, maar neem ook uitvoerende taken over. Appels Media is een droom die uit is gekomen en ik hoop in de toekomst ook jouw bedrijf een helpende hand te bieden. Als tekstschrijver, als online content specialist of allebei. Graag tot ziens!”

REVIEWS

Onze enthousiaste klanten

We krijgen regelmatig complimenten over ons Instagram-account

– Morgan, Mason Watches

– Morgan, Mason Watches

2019

Ondanks dat Fleur een externe specialist is, voelt het als een directe collega. Ze weet in korte tijd verrassende Facebookposts en artikelen op te stellen

– Elise, Hypotheek Visie

– Elise, Hypotheek Visie

2018

Het is fijn om met Fleur samen te werken. Ze komt altijd haar afspraken na en schrijft vernieuwende blogs

– Sanne, Asega Media

– Sanne, Asega Media

2017