Appels Media viert 3-jarig bestaan met nieuwe huisstijl

Drie jaar geleden, op 24 maart 2016 om precies te zijn, schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel in Breda. Nog niet wetende wat er allemaal op me af zou komen en of ik van Appels Media überhaupt een succesvol bedrijf kon maken. Het enige wat ik zeker wist is dat ik van jongs af aan al graag schreef. Brieven geschreven met gekleurde stiften naar mijn oma, over hoe gezellig ik het vond om bij haar te logeren, zelfgeschreven sprookjes met altijd een gelukkig einde. Inmiddels vertaalt deze passie zich naar meer serieuze artikelen over de woningmarkt en blogposts over dé modetrends van een seizoen.

Dat ik al drie jaar met zoveel plezier werk, is voor mij een droom die uitkomt. Ik weet dat het ook anders kan. Ik heb veel geleerd over het ondernemerschap, maar ook over mezelf. Appels Media en ik groeien met elkaar mee. Door de kennis en ervaring die ik heb opgedaan in het werkveld weet ik dat innovatie, verandering en uit je comfort zone stappen belangrijke factoren zijn om te groeien. Blijven waar je zit, brengt je niet verder. Ik vond het dan ook de hoogste tijd om het 3-jarig bestaan van Appels Media te vieren met een nieuwe look and feel, die perfect past bij de groei van mijn bedrijf en bij mij als persoon. Lees: modisch, professioneel en inclusief een fijne dosis luxe.

Ik wil Nienke van Wonderwork Graphic bedanken (en aanraden!). Zij heeft geweldig werk geleverd en mijn ideeën tot leven gebracht. En natuurlijk mijn opdrachtgevers die mij vertrouwen met hun teksten en social media, de partijen waar ik mee samenwerk en de lieve mensen om mij heen die mij altijd steunen om mijn dromen te volgen. Nu is het tijd voor taart J

Fleur Appels

Leave a comment