What we do

Communicatie

Staat u aan de vooravond van het starten van een bedrijf? Of wilt u het roer omgooien? Wij adviseren u, nemen u mee in de mogelijkheden en kijken wat bij uw bedrijf past. Appels Media verzorgt een communicatieplan, gaat aan de slag met de invulling ervan en is ook in te zetten voor uitvoerende taken.

Copywriting

Appels Media verzorgt zowel zakelijke als commerciële teksten voor verschillende communicatie-uitingen (offline en online). Van brochures tot websites en van flyers tot mailings. Samen kijken we naar een geschikte tone of voice, gebaseerd op de boodschap en de doelgroep. Daarnaast is het mogelijk bestaande teksten te laten herschrijven, schrijven wij ook product-omschrijvingen voor uw webshop of brochure en kunnen wij de vindbaarheid van uw website verbeteren door het toepassen van SEO.

Daarnaast is ‘bloggen’ een van onze specialiteiten. Zo hebben wij ervaring met het continu bijhouden van blogs op verschillende websites. Deze kunnen wij aanleveren, maar bij gebruik van een WordPress website plaatsen wij deze ook. Op deze manier hoeft u hier niet meer naar om te kijken en voorziet u uw klant regelmatig van relevante content.

Social Media

Social Media is niet meer weg te denken uit het medialandschap en kan veel voor uw organisatie betekenen. Of het nu gaat om een grotere naamsbekendheid of binding creëren met de klant. Appels Media adviseert over de inzet van de juiste kanalen, zet een strategie uit en creëert content voor bijv. uw zakelijke Facebookpagina of Instagram account. Social Media kent voor Appels Media geen geheimen.