training

05 Mei Appels Media 1-op-1 training

1-OP-1 TRAINING VOOR JOUW ONDERNEMING

Zou je graag meer uit social media halen voor jouw onderneming, maar weet je niet hoe? Speciaal voor bedrijven organiseren wij de Appels Media 1-op-1 training. Hierbij spitsen wij ons toe op de onderwerpen die van belang zijn voor jouw bedrijf of het bedrijf waar je werkt. Zo bepalen we de inhoud van de training aan de hand van jouw doelen, jouw product én jouw middelen. Onze social media specialist komt op locatie en legt je alle in’s en out’s uit over alle facetten van de online wereld. Hierbij gaan we ook aan de slag met praktijkvoorbeelden. Wil je bijvoorbeeld alles uit je Facebook kanaal halen, wil je Instagram in gaan zetten, maar weet je niet op welke manier óf weet je helemaal niet waar te beginnen? Ontwikkel je kennis dan met de 1-op-1 training.

Waar bestaat de 1-op-1 training uit?

  • Een training op locatie van onze social media specialist (1,5 uur).
  • Persoonlijke uitleg en benadering.
  • Een training gericht op jouw onderneming.
  • Theorie en praktijk. Na een stukje theorie gaat de medewerker zelf aan de slag met de praktijk. Hierbij worden voorbeelden gebruikt, die relevant zijn voor de organisatie.
  • Na afloop een Appels Media ‘road to success map’, waarin alle leerpunten nog eens overzichtelijk worden opgesomd.

De 1-op-1 training is geschikt voor start-ups, die zoekende zijn in het social media proces, maar kan ook gezien worden als een bijspijkerles voor communicatiemedewerkers en anderen binnen de organisatie.

Kosten

De Appels Media 1-op-1 training is te boeken vanaf €250 euro, afhankelijk van de onderwerpen en lengte van de training. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via info@appelsmedia.nl